U kunt een recensie achterlaten door op de onderstaande button te klikken.

Wij horen graag uw ervaringen met onze diensten

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Uw bericht wordt pas zichtbaar nadat we het beoordeeld hebben.
8 berichten.
Arjen schreef op 28 november 2023
Prettig contact, goede dienstverlening. De negen matrassen in ons gastenverblijf zijn weer lekker fris, zelfs die ene die recent drijfnat was omdat er iemand ernstige last van incontinentie had. Niets meer te zien en vooral ook niets meer te ruiken. Wat je noemt een hele opluchting!
Beuker schreef op 13 april 2023
Vandaag is Klienkleer langsgeweest voor de reiniging van twee matrassen en voor vlekverwijdering. Ik ben super tevreden. Goede en snelle service, de vlekken zijn allemaal al verdwenen en de matrassen zien er als nieuw uit. Ook konden we heel snel terecht.
Marion schreef op 14 maart 2023
Mijn matrassen zijn als nieuw. Nee ze zijn nieuw! Heel bijzonder om te zien hoe deze behandeling in z'n werk gaat. Alle vlekken werden verwijderd en grondig gereinigd. Mijn complimenten en dank hiervoor.
Theda schreef op 13 maart 2023
Na incontinentie ongelukje, matrassen goed gereinigd en weer lekker fris. Snel contact en goede informatie en advies over de reiniging. Zeer tevreden.
Ferry schreef op 2 juli 2022
We hebben onze matrassen en zitkussens van de caravan laten reinigen. Duidelijke uitleg over hoe dit ging gebeuren. Alles oogt en ruikt weer lekker fris. Zeer tevreden!
Margret lubben schreef op 9 april 2022
Geweldige ervaring. Ik dacht dat ik nieuwe matrassen moest kopen. Toen hoorde ik matras reiniging. Alle vlekken er uit. En mooie witte matrassen. Het zijn net nieuwe matrassen. Super
Caroline schreef op 2 april 2022
Heerlijke frisse kussens en matras in onze camper. Voordien stonken die erg naar rook en waren vies. Na Klien keer heerlijk fris en schoon. Vriendelijk en kundig. Een aanrader.
Nathalie schreef op 13 januari 2022
Heerlijk om weer een fris matras te mogen hebben. Begin vorig jaar was hij bij ons langs gekomen en dit jaar weer. Wij laten het jaarlijks even doen, gezien mijn allergieën. Ik nies een stuk minder nadat hij weer is geweest! Heel fijn. Tot volgend jaar!
© 2024 Klienkeer - alle rechten voorbehouden