UW MATRAS LATEN REINIGEN

Matrassen die men tegenwoordig koopt gaan wel 10 tot 15 jaar mee.
Daardoor raken ze vaak erg vervuild . Stelt u zich eens voor dat u uw huis of keuken 5 jaar niet schoonmaakt. Hoe denkt u dat een matras er dan van binnen uitziet? Een matras wassen is geen optie dus daarom is KlienKeer de oplossing voor u.

Iedere matras ouder dan zes maanden bevat tussen de 50.000 en 2 miljoen stofmijten en ander micro organismen, bacteriën die schadelijk voor u kunnen zijn en vele allergieën kunnen veroorzaken.

De gangbare stofzuiger is niet krachtig genoeg voor een diepe reiniging van het matras. Het zuigt het vuil alleen maar dichter tegen de bovenkant van het matras aan, waar het zich ophoopt. Dit maakt de symptomen juist erger. Klienkeer hanteert een systeem met een speciale techniek, waar een gewone stofzuiger niet over beschikt. Zo doodt het Klienkeer systeem de overgebleven huisstofmijten, bacteriën en sporen met UVC-licht. Ook zorgt het ervoor dat de uitwerpselen van de huisstofmijt worden losgetrild, verpulverd en er worden uitgezogen. Naast een diepe binnenreiniging van uw matrass kunt u er ook voor kiezen de matras aan de buitenkant te laten reinigen. Neem voor prijzen hiervoor contact met ons op of bekijk de tarieven.

Matras reinigen Klienkeer
Voor het verwijderen van vlekken uit het matras

VLEKKEN UIT UW MATRAS LATEN VERWIJDEREN

Na het laten reinigen van uw matras kunt u ook de vlekken uit het matras laten verwijderen. Klienkeer gebruikt een unieke methode die alle organische vlekken uit matrassen verwijdert.

Wij verwijderen de volgende vlekken uit uw matras:

 • Urinevlekken
 • Transpiratie vlekken
 • Bloedvlekken
 • Koffie- en theevlekken
 • Kattenurine of kattenpis vlekken.

Wel is het noodzakelijk om vooraf het matras inwendig door ons te laten reinigen, omdat bij de vlekverwijdering vloeistof gebruikt wordt. Als het matras inwendig vuil bevat zal de vloeistof zich vermengen met het vuil in het matras.

Bij de vlekverwijderingsmethode die door ons wordt gebruikt, worden 100% biologisch afbreekbare bestanddelen gebruikt. Deze bevatten geen chloormiddelen en verwijderen alle soorten organische vlekken en schimmels. Wij verwijderen vlekken uit het gehele oppervlakte van het matras. Dus de bovenkant, onderkant of beide kanten van het matras.

Neem voor de prijzen contact met ons op of bekijk de tarieven.

Voor het verwijderen van de vlekken

Voor het verwijderen van vlekken uit het matras

Tijdens het verwijderen van de vlekken

Tijdens de vlekken verwijdering uit het matras

Eindresultaat

Na vlekken verwijdering uit matras

WAAROM VOOR KLIENKEER KIEZEN?

KlienKeer vlek- en matrasreiniging is de reinigingsspecialist in Twente. Uw matras is binnen het  uur gereinigd van binnen! Maar ook de meeste vlekken kunnen worden gereinigd.

 • Scherp geprijst
 • Jarenlange ervaring
 • Kwaliteit
 • Nieuwste technieken
 • Geen voorrijkosten
 • Al veel tevreden klanten gingen u voor

VRAAG & ANTWOORD

 • Wat zijn jullie prijzen?

  We berekenen standaard prijzen per matras. Onze tarieven vindt u op deze pagina. Wij berekenen geen voorrijkosten.

 • Hoe wordt er gereinigd?

  Fase:1
  Het krachtige, speciaal ontworpen en draagbare matras-reinigingssysteem produceert hoge frequentietrillingen. Hierdoor worden de uitwerpselen van de matras losgetrild en verpulverd.
  Fase:2
  Het speciale vacuüm zuigsysteem wordt op de matras geplaatst en vangt alle deeltjes op. De deeltjes worden opgevangen in een stofzak met HEPA filter, die speciaal ontworpen is om 99,97% van alles dat 0.3 micron en groter is vast te houden.
  Fase:3
  In deze fase wordt u matras behandeld met UVC-licht, die de huisstofmijten, bacteriën, virussen en sporen doden. Deze sterilisatie is geheel vrij van chemicaliën.
  Fase:4
  Uw matras wordt tenslotte besproeid met MatrasClean-Spray. De MatrasClean-Spray van Klienkeer is een unieke spray die direct werkt tegen geur en neutraliseert de allergeen houdende huisstofmijtuitwerpselen door regelmatig gebruik bijvoorbeeld elke week of om de week. De spray zorgt er ook voor dat het aantal keer dat een matras gereinigd dient te worden wordt verlaagd naar één of twee keer per jaar.

MATRASREINIGING IN DE PRAKTIJK

© 2024 Klienkeer - alle rechten voorbehouden