OFFERTE AANVRAAG

Gebruik ons uitgebreide formulier om een prijsindicatie en een offerte aan te vragen.

KLIK HIER

UW MATRAS LATEN REINIGEN

Matrassen die men tegenwoordig koopt gaan wel 10 tot 15 jaar mee.
Daardoor raken ze vaak erg vervuild . Stelt u zich eens voor dat u uw huis of keuken 5 jaar niet schoonmaakt. Hoe denkt u dat een matras er dan van binnen uitziet? Een matras wassen is geen optie dus daarom is KlienKeer de oplossing voor u.

Iedere matras ouder dan zes maanden bevat tussen de 50.000 en 2 miljoen stofmijten en ander micro organismen, bacteriën die schadelijk voor u kunnen zijn en vele allergieën kunnen veroorzaken.

De gangbare stofzuiger is niet krachtig genoeg voor een diepe reiniging van het matras. Het zuigt het vuil alleen maar dichter tegen de bovenkant van het matras aan, waar het zich ophoopt. Dit maakt de symptomen juist erger. Klienkeer hanteert een systeem met een speciale techniek, waar een gewone stofzuiger niet over beschikt. Zo doodt het Klienkeer systeem de overgebleven huisstofmijten, bacteriën en sporen met UVC-licht. Ook zorgt het ervoor dat de uitwerpselen van de huisstofmijt worden losgetrild, verpulverd en er worden uitgezogen. Naast een diepe binnenreiniging van uw matrass kunt u er ook voor kiezen de matras aan de buitenkant te laten reinigen. Neem voor prijzen hiervoor contact met ons op via het prijsindicatieformulier.

WAAROM VOOR KLIENKEER KIEZEN?

KlienKeer vlek- en matrasreiniging is de reinigingsspecialist in Twente. Uw matras is binnen het half uur gereinigd van binnen! Maar ook vlekken op diverse soorten stoffen kunnen we reinigen. Denk daarbij aan vlekken op bankstellen, autostoelen of op uw tapijt.

 • Scherp geprijst
 • Jarenlange ervaring
 • Kwaliteit
 • Nieuwste technieken
 • Geen voorrijkosten
 • Al veel tevreden klanten gingen u voor

VRAAG & ANTWOORD

 • Wat zijn jullie prijzen?

  We berekenen standaard prijzen per matras. Een prijsindicatie kunt u maken op deze pagina. Wij berekenen geen voorrijkosten.

 • Hoe wordt er gereinigd?

  Fase:1
  Het krachtige, speciaal ontworpen en draagbare matras-reinigingssysteem produceert hoge frequentietrillingen. Hierdoor worden de uitwerpselen van de matras losgetrild en verpulverd.
  Fase:2
  Het speciale vacuüm zuigsysteem wordt op de matras geplaatst en vangt alle deeltjes op. De deeltjes worden opgevangen in een stofzak met HEPA filter, die speciaal ontworpen is om 99,97% van alles dat 0.3 micron en groter is vast te houden.
  Fase:3
  In deze fase wordt u matras behandeld met UVC-licht, die de huisstofmijten, bacteriën, virussen en sporen doden. Deze sterilisatie is geheel vrij van chemicaliën.
  Fase:4
  Uw matras wordt tenslotte besproeid met MatrasClean-Spray. De MatrasClean-Spray van Klienkeer is een unieke spray die direct werkt tegen geur en neutraliseert de allergeen houdende huisstofmijtuitwerpselen door regelmatig gebruik bijvoorbeeld elke week of om de week. De spray zorgt er ook voor dat het aantal keer dat een matras gereinigd dient te worden wordt verlaagd naar één of twee keer per jaar.

© Copyright 2018 Deze website is ontwikkeld door Klussendienst Twente | Webdesign